Gegarandeerd oogcontact!

 Contact

 

Route

Het kantoor van Brouwer & Partners is gevestigd op Bijsterhuizen 3133 te Wijchen.


Disclaimer

Reklameburo Brouwer & Partners Nijmegen B.V. (hierna te noemen Brouwer & Partners) staat niet garant voor de recentheid, correctheid of volledigheid van de verstrekte informatie, noch aanvaardt zij enige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de informatie.
Schadeclaims tegen Brouwer & Partners voortvloeiend uit het gebruiken of niet gebruiken van de verstrekte informatie, of het gebruiken van incorrecte of onvolledige informatie worden niet behandeld in zoverre deze niet het gevolg zijn van enige opzettelijke of ernstige nalatigheid van de kant van Brouwer & Partners.
De aangeboden producten, diensten enz. zijn niet bindend en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Brouwer & Partners behoudt zich het expliciete recht voor gedeelten van pagina's of de gehele website te wijzigen of te verwijderen, en de gehele of gedeeltelijke publicatie van de website in te trekken, zonder voorafgaande kennisgeving.


Gegevensbescherming

Alle persoonsgegevens of zakelijke gegevens (e-mailadressen, namen, adressen) die kunnen worden ingevuld op de website van Brouwer & Partners, worden op vrijwillige basis door de gebruiker verstrekt. Gebruik van iedere willekeurige dienst die wordt aangeboden, kan op ieder gegeven moment worden beëindigd.


Verwijzingen en links

De website van Brouwer & Partners bevat links naar andere websites. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. Brouwer & Partners is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacybescherming op die sites.
Brouwer & Partners heeft geen invloed op de inhoud en het ontwerp van de gelinkte pagina's.