Gegarandeerd oogcontact!

 Beheersinstanties

Brouwer & Partners is een partner voor tal van beheersinstanties.
Voor beheersinstanties van accommodaties kunnen wij extra inkomsten zonder werkzaamheden of kosten bieden. Maar behalve inkomsten kunnen wij ook zorgen voor digitale informatie systemen of monitor informatie systemen, zodat u optimaal kunt communiceren met uw bezoekers. Verder kunnen wij sponsors zoeken voor specials zoals bijvoorbeeld elektronische scoreborden etc.
Bovendien kan onze media-exploitatie ook toegevoegde waarde geven door het leggen van een relatie tussen leerlingen / studenten en de arbeidsmarkt of uw bezoekers en het (plaatselijke) bedrijfsleven.
Wij verzorgen voor u het hele traject: van concept tot acquisitie, van uitvoering tot facturering en onderhoud. Wat we ook doen, de esthetica staat hierbij voorop. Zo mag uw gebouw zijn identiteit natuurlijk nooit verliezen en dient de reclame een verlevendiging te zijn van de verschillende ruimten.
Veel toegepaste media zijn: reclameborden, reclamedoeken, softline lichtbakken en digitale informatie systemen en monitor systemen al dan niet uitgevoerd met videowalls (narrowcasting).